Inloggen

Vineyard Premium Catering

Atoomweg 63, 3542 AA Utrecht

Vineyard exploiteert unieke horecalocaties in Midden-Nederland en is daarnaast actief als premium cateringpartner. Voor locaties die eten, drinken, duurzaamheid & gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan, is Vineyard een logische partner – inpandig of flexibel als premium cateraar. Samen ontwikkelen, innoveren en investeren – dat is de manier waarop Vineyard onderscheidende concepten realiseert.

Het cateringlabel van Vineyard – Vineyard Premium Catering - is een high-end, full-service cateringlabel waarbij de Vineyard kwaliteit en service bovenaan staan. De locatie kan een evenementenlocatie, huis of kantoor zijn, maar bijvoorbeeld ook een leeg weiland dat van A tot Z wordt omgetoverd voor de gelegenheid. Hier worden de mooiste menu’s geserveerd door hoogstaande service en gastvrijheid.

De mensen die werkzaam zijn voor het cateringlabel, zijn mensen die veelal ervaring hebben opgedaan in fine-dining restaurants. Elk menu passeert de revue van onze chef-kok met sterrenervaring, ter controle van de kwaliteit.

Een onderdeel van de premium cateringtak, is Venue & VIP catering. Het Venue & VIP cateringlabel is nauw verwant aan Vineyard premium catering. Het serviceniveau en het assortiment komen overeen. Verschil is dat dit gebonden is aan een specifieke doelgroep of locatie, zoals de Ziggo Dome of AFAS Live.

Andere onderdelen van Vineyard zijn Vineyard Café, Vineyard Express en Way To Cool. Vineyard Café bevindt zich in kantoorpanden waarbij het ook kan dienen als de ‘receptie’ van het kantoorpand. Hier maakt de barista de beste koffies en is een klein Vineyard assortiment beschikbaar in de vorm van bake-off producten. Vineyard Express is een leveringsservice voor goed eten voor de zakelijke markt. Way To Cool maakt hoogwaardige, voedzame en gezonde maaltijden toegangkelijk door een zero-waste maaltijd te bieden die binnen no-time op tafel staat.

Werken bij Vineyard Catering betekent werken in een dynamische, flexibele omgeving. Geen dag is hetzelfde, in de meeste functies is je fysieke werkplek zelfs elke dag anders.
Vineyard Company B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.