Inloggen

Vineyard Premium Catering

Atoomweg 63, 3542 AA Utrecht

Vineyard exploiteert unieke horecalocaties in Midden-Nederland en is daarnaast actief als premium cateringpartner. Voor locaties die eten, drinken, duurzaamheid & gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan, is Vineyard een logische partner – inpandig of flexibel als premium cateraar. Samen ontwikkelen, innoveren en investeren – dat is de manier waarop Vineyard onderscheidende concepten realiseert.

Het cateringlabel van Vineyard – Vineyard Premium Catering - is een high-end, full-service cateringlabel waarbij de Vineyard kwaliteit en service bovenaan staan. De locatie kan een evenementenlocatie, huis of kantoor zijn, maar bijvoorbeeld ook een leeg weiland dat van A tot Z wordt omgetoverd voor de gelegenheid. Hier worden de mooiste menu’s geserveerd door hoogstaande service en gastvrijheid.

De mensen die werkzaam zijn voor het cateringlabel, zijn mensen die veelal ervaring hebben opgedaan in fine-dining restaurants. Elk menu passeert de revue van onze chef-kok met sterrenervaring, ter controle van de kwaliteit.

Werken bij Vineyard Catering betekent werken in een dynamische, flexibele omgeving. Geen dag is hetzelfde, in de meeste functies is je fysieke werkplek zelfs elke dag anders.
Vineyard Company B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.