Inloggen

Vineyard food & drinks Lage Weide

Atoomweg 63, 3542 AA Utrecht

Vineyard food & drinks is een restaurant dat zich richt op de zakelijke gast. Het is gevestigd op industrieterrein Lage Weide, vlakbij de afslag vanaf de A2. Je kunt er doordeweeks terecht voor ontbijt, lunch en borrel. Er zijn faciliteiten om te kunnen werken en er is een vergaderzaal voor besloten bijeenkomsten.

Het restaurant heeft een open keuken waar alles vers bereid wordt. De menukaart biedt seizoensgebonden gerechten van nu, maar kent ook een aantal toegankelijke klassiekers.

In het werkgedeelte van het restaurant zijn de tafels voorzien van aansluit- en oplaadpunten en je kunt er gratis printen en scannen. Er is gratis high-speed wi-fi. Gasten die hier gebruik van maken, betalen alleen de consumpties.

De mensen die bij Vineyard food & drinks werken, zijn gastvrij & geïnteresseerd, maar voelen feilloos aan wanneer iets meer afstand gewenst is. Hun doel is om gasten in hun behoeften te voorzien, maar niet te nadrukkelijk aanwezig te zijn. De passie voor eten & drinken gaat niet onopgemerkt, ze adviseren moeiteloos o.b.v. de wensen van de gast.
Vineyard Company B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.