Inloggen

Grand Café Groeneveld

Groeneveld 2, 3744 ML Baarn

Grand Café Groeneveld is gevestigd op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn. Het doel van park en kasteel is om stad en (platte)land te verbinden en zo het evenwicht tussen beide cultuursferen (te herstellen en) te bevorderen.

Grand Café Groeneveld biedt haar gasten een warm, huiselijk gevoel. Iedereen is er welkom, van jong tot oud en inclusief viervoeters. ‘s-Zomers kan er worden gepicknickt in de omgeving, 's-winters kun je er marshmallows roosteren op het terras. Er is ieder seizoen iets te beleven!

Naast de service in het grand café, zijn er de banqueting- en cateringactiviteiten in en om Kasteel Groeneveld. Hier worden zakelijke & particuliere bijeenkomsten gehouden.

De exploitatie van Oranjerie Soestdijk valt ook onder Groeneveld Horeca BV. Oranjerie Soestdijk is gevestigd op het landgoed van Paleis Soestdijk en is een aantal keer per jaar geopend tijdens bijzondere publieksevenementen. Daarnaast worden in zowel Oranjerie als Paleis feesten en partijen georganiseerd die op het gebied van catering worden verzorgd door Groeneveld Horeca BV. Hospitality vormt een integraal onderdeel van de beleving op Soestdijk. Naast een kwalitatieve, duurzame en eigentijdse verzorging van eten en drinken speelt horeca in samenhang met kenmerkende aspecten van het landgoed een belangrijke rol bij verwonderen en ontmoeten.

De mensen van Grand Café Groeneveld zijn vrolijk, oprecht & van nature gastvrij. Ons personeel is een afspiegeling van onze gasten – jong, oud en iedereen is welkom.
Vineyard Company B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.