Inloggen

KAUAI

Lange Viestraat 2L, 3511 BK Utrecht

KAUAI is een gezond fast-food concept. Het idee is dat snel & gemakkelijk eten niet ongezond hoeft te zijn. KAUAI gelooft in eten dat je energie geeft en goed voor je lichaam zorgt, zonder concessies te doen aan smaak (dit is meteen de common ground met Vineyard).

Het eten is gevarieerd, gezond, lekker en er wordt geen tot minimaal gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen, kleurstoffen, zout en suiker. Het assortiment is niet overtuigend vegetarisch of vegan, maar items zijn gemakkelijk aan te passen naar wens.

Je kunt terecht bij KAUAI op elk moment van de dag – voor ontbijt, lunch, diner of lekker iets tussendoor. Het assortiment bestaat voornamelijk uit wraps, salades, bowls & smoothies. We bezorgen in Utrecht via Uber Eats, Deliveroo & Thuisbezorgd en openen na de zomer van 2021 een nieuwe winkel in Utrecht-stad. Word jij onderdeel van deze toffe opening?

Alles draait om het eten, maar de mensen zijn zeker niet onbelangrijk. De mensen van KAUAI zijn jong, hip, open-minded en gedragen zich informeel. Ze geven onze gasten complimentjes (“goede keus!”) of maken een praatje zodat zij met een goed gevoel de deur uitgaan. Onze gasten vinden het leuk om in hun nabijheid te zijn, het geeft ze een goed gevoel.
Vineyard Company B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.