Inloggen

Meneer Potter

Potterstraat 3, 3512 TA Utrecht

Meneer Potter is een stadcafé – geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Het is gevestigd in het centrum van Utrecht, in het gebouw van de bibliotheek op de Neude, maar heeft een eigen ingang aan de Potterstraat.

Bij Meneer Potter loop je binnen alsof het je buurman is. Vertrouwd en gezellig. Lekkere koffie en even je verhaal kwijt. Of gewoon even rustig een krantje lezen. De sfeer is er huiselijk, gezellig en ongedwongen.

Meneer Potter is gevestigd in de bibliotheek. De bibliotheek is voor iedereen toegankelijk. Je kunt er werken, studeren, activiteiten bezoeken, lezen, lenen en nog veel meer. Meneer Potter is ondersteunend aan de bibliotheek. Het is een centrale ontmoetingsplek waar alle Utrechters samenkomen, en verwelkomt alle bezoekers om even te ontspannen onder het genot van goed eten & drinken. Meneer Potter zoekt engagement met de stad en binnen de bibliotheek.

De mensen die bij Meneer Potter werken zijn echte Utrechters – normale mensen zoals jij en ik. Ze weten veel over het gebouw, over de geschiedenis en over de stad Utrecht. Er heerst een open, positieve sfeer.
Vineyard Company B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.