Inloggen

Noda

Neude 11, 3512 AE Utrecht

NODA is een werelds restaurant, gevestigd op de tweede verdieping van de bibliotheek aan de Neude. Je kunt er terecht voor een ontbijt, brunch, lunch, borrel of diner.

Het restaurant kenmerkt zich door de grote hoge raampartijen (met uniek uitzicht over de Oudegracht), de kleurrijke, eclectische inrichting en het wereldse karakter. Er staan hapjes en drankjes op de kaart uit alle continenten van de wereld. Een leuke knipoog naar de beelden in de hal van de bibliotheek, die de 5 continenten vertegenwoordigen.
Op de menukaart staan gerechtjes om met elkaar te delen. Je proeft er van alles wat, terwijl je geïnspireerd raakt door de omgeving. NODA vormt een toegankelijke plek voor theaterbezoekers, bibliotheekbezoekers en mensen uit de stad. Als je deze verscholen schat eenmaal weet, kom je hier zeker vaker terug. Want nergens anders in de stad is het uitzicht zo mooi.

NODA is gevestigd in de bibliotheek. De bibliotheek is voor iedereen toegankelijk. Je kunt er werken, studeren, activiteiten bezoeken, lezen, lenen en nog veel meer. NODA is ondersteunend aan de bibliotheek. Het is een centrale ontmoetingsplek waar alle Utrechters samenkomen, en verwelkomt alle bezoekers om even te ontspannen onder het genot van goed eten & drinken. NODA zoekt engagement met de stad en binnen de bibliotheek.

De mensen bij NODA geven je een warm onthaal en houden van afwisseling. Met een knipoog en met plezier zijn ze aan het werk voor jou. Graag laten ze je kennis maken met nieuwe gerechten en smaken.

Lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van team Noda? Bekijk de vacatures of neem contact op.
Vineyard Company B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.