Inloggen

Zelfstandig werkend kok bij Vineyard food + drinks Lage Weide [24-38 uur en weekenden vrij!]

Nieuw
Utrecht - Lage Weide
Meer details
Adres
Atoomweg 63, Utrecht
Match criteria
  • Keuken
  • Utrecht
  • 24 - 32 uur
  • 32 - 36 uur
  • 36 - 40 uur
  • Vast

Wat ga je doen als zelfstandig werkend kok?

Jouw drive en enorme motivatie werken aanstekelijk, je hebt oog voor detail en bent net zo gepassioneerd over eerlijke producten als dat wij zijn. Ben jij dit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Maar wat zoeken we écht in jou? En pas jij bij onze vier V’s?

Want daar draait alles om bij Vineyard: Vriendelijk, Verrassend, Verantwoord en Voortreffelijk.
Hoe breng jij dit tot leven?

  • Vriendelijk: Je bereidt zelfstandig gerechten volgens recept en eigen planning. Je verricht onder andere de volgende voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden;
    - Beoordelen van de te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d.
    - Bewaken en controleren de kwaliteit, gaarheid, smaak en kleur.
    - Je maakt bestellingen doorgeef gereed door het uitvoeren van à la minute-kook-werkzaamheden, portioneren en garneren volgens vastgelegde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie.
  • Verrassend: Je plant de dagelijkse werkzaamheden en bestelt voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen bij vooral vaste leveranciers tegen vaste condities. Je ontvangt en controleert de bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen en slaat deze op. Ook bewaak je de houdbaarheid en hygiëne.
  • Verantwoord: Jij hebt feeling met ons eerlijk, heerlijk eten.
  • Voortreffelijk: Je volgt de HACCP-richtlijnen en vult de HACCP lijsten online in. Ook zorg je voor een schone werkomgeving en schone keukenapparatuur en –machines.

Wie ben jij?

Jij bent de perfecte match als jij:

  • je graag ontwikkelt en ambitieus bent.
  • 100% voorbereiding de standaard norm is voor jou.
  • gedisciplineerd bent en oog voor detail hebt.
  • jouw norm minimaal gelijk is aan de HACCP.

Dit zijn wij!

Over Vineyard
Sinds 1998 verzorgen wij topkwaliteit eten, drinken en gastvrijheid op unieke horecalocaties in Midden-Nederland. Daarnaast bieden wij premium catering op elke gewenste locatie. Samen met onze partners, doen wij ons uiterste best om iedere dag speciaal te maken voor onze gasten en opdrachtgevers.

  • Vineyard Leisure: Meneer Potter, NODA, Grand Café Groeneveld, Universiteitsmuseum Utrecht
  • Vineyard Corporate: Vineyard food + drinks Lage Weide, De Meern, Amsterdam Arena en Overamstel
  • Vineyard Premium Catering: Alle locaties waar we [mogen] cateren, waaronder Beurs van Berlage, Academiegebouw Utrecht, AFAS Live en Ziggo Dome

Iedere locatie heeft zijn eigen mensen, unieke eigenschappen en zijn eigen DNA. Samen zijn en blijven we Vineyard. Wat we delen is dat we samenwerken bij Vineyard en dat we er iedere dag allemaal aan werken om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Met als company pay-off: making every day special!

Over Vineyard food + drinks Lage Weide
Vineyard food + drinks Lage Weide is een multifunctioneel restaurant, doordeweeks geopend voor ontbijt, lunch en borrel. En voor diner ook geopend voor groepsreserveringen. De menukaart wordt elk seizoen aangepast en er wordt gewerkt met lokale ingrediënten. Vanuit het restaurant kijk je zo de keuken in, waar alles live bereid wordt.

De vier V’s van Vineyard – de 4 zekerheden die een gast bij ons heeft, ongeacht waar hij komt bij Vineyard:
Verrassend
Iedere dag voegen we iets bijzonders toe, op wat voor manier dan ook. We willen boven verwachting presteren en onze gasten positief verrassen en zich speciaal laten voelen. Het zit hem in de kleine dingen.

Verantwoord
We nemen onze verantwoordelijkheid voor duurzaamheid en voor onze omgeving. Bijvoorbeeld door het gebruik van lokale en biologische ingrediënten en we hebben het tegengaan van voedselverspilling als hoofdthema gemaakt binnen ons bedrijf en hier werken we dan ook actief aan. Daarnaast gaan we voor duurzame inzetbaarheid, diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden, een veilige omgeving en investeren we in opleiding en ontwikkeling.

Voortreffelijk
We gaan voor uitmuntendheid in alle aspecten van de dienstverlening, inclusief de kwaliteit van eten, drinken en service naar de gasten. We willen graag van elkaar leren en met elkaar delen. We willen de beste zijn. Vandaag. Morgen. Iedere dag weer.

Vriendelijk
We zijn attent, zorgzaam en respectvol naar elkaar en naar onze gasten en opdrachtgevers. We zijn welwillend in de interacties met anderen. We tonen gepaste empathie, interesse in de ander. We zijn bereid de ander te helpen en zijn beleefd. Vriendelijk communiceren hoort hierbij. Lachen ook! We bieden een warme en veilige omgeving met een positieve sfeer.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vineyard voelt als thuiskomen in een team waar iedereen gedreven is door passie en ambitie. Wij bieden:

  • Een parttime of fulltime baan, 24-38 uur per week. Werktijden zijn tussen 10:00 en 19:00 uur.
  • Wij registreren alle [over]uren.
  • Een salaris tussen de €2450,- en €2800,- op basis van fulltime, referentiefunctie zelfstandig werkend kok, functiegroep 5.
  • Reiskostenvergoeding en een personeelskorting van 20% op al onze locaties.
  • Mogelijkheden om jouw talenten verder te ontwikkelen met behulp van diverse trainingen en opleidingen.
  • Een werkplek waar gezondheid centraal staat: van gezonde lunches tot een bijdrage in sportfaciliteiten.
  • Gezellige personeelsborrels en jaarlijks een zomer- en winterfeest.

Zijn wij een match? Ben jij enthousiast geworden en klaar voor deze uitdagende functie?
We horen graag van je! Solliciteer en ontdek hoe jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons team in deze bijzondere omgeving.

Vragen? Bel Marike Kersbergen-Dölle op 030-303 55 76.
Word onderdeel van de Vineyard-familie – making every day special!

Locatie

Utrecht - Lage Weide

Publicatiedatum

26.06.2025

Contactpersoon

Marike Kersbergen-Dulle

Zelfstandig werkend kok bij Vineyard food + drinks Lage Weide [24-38 uur en weekenden vrij!]

Vacatures

Vineyard Company B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.